Over ons

Hotello NetwerkHotelscholen.nl is een initiatief van partners actief in gastvrijheid, zoals Verkerk Bartstra, Hotelschool The Hague, Stenden, CourtesyMasters, Hospitables en Blogspitality.

Hotelscholen.nl is actief sinds 12 april 2011 en wij proberen onze website steeds verder uit te breiden.

 

Geschiedenis

Hotello’s netwerk hotelscholen.nl, gericht op afgestudeerden/alumni, studenten en aanstaande studenten van Hotelscholen, is opgericht op 30 mei 2000 door Dirk Spoor, die gestudeerd heeft aan Hoge Hotelschool Leeuwarden, Stenden University, destijds CHN – Christelijke Hogeschool Nederland.

 

Credits

Het netwerk, waaronder Hotelscholen.nl kwam tot stand met behulp van diverse initiatiefnemers en sponsors, waaronder Stenden University, Hogeschool Zuyd, Hotelschool The HagueCourtesyMastersHeineken, Brand, Iquity.cloud en Yoast.

Informatie, tips en suggesties?

Neem contact op met Daan Niehof van Hotelscholen.nl of gebruik dit contact formulier:

Wat kan CourtesyMasters voor mij betekenen?

 CourtesyMasters is een belangrijke partner van Hotelscholen.nl en biedt waardevolle ondersteuning en mogelijkheden voor afgestudeerden, studenten en aanstaande studenten van hotelscholen. CourtesyMasters is gespecialiseerd in het verbinden van getalenteerde professionals in de horeca en hospitality industrie met toonaangevende werkgevers wereldwijd. Als jij op zoek bent naar een uitdagende carrière in de gastvrijheid, kan CourtesyMasters je helpen bij het vinden van de juiste baan die past bij jouw ambities en vaardigheden. Met hun uitgebreide netwerk en diepgaande kennis van de branche, bieden ze persoonlijke begeleiding en ondersteuning gedurende het gehele sollicitatieproces. Of het nu gaat om stageplaatsen, startersfuncties of managementposities, CourtesyMasters heeft de expertise en connecties om jou te helpen jouw carrièredoelen in de horeca te verwezenlijken. Bezoek de website van CourtesyMasters voor meer informatie over hun diensten en hoe ze jou kunnen ondersteunen bij het vinden van jouw ideale carrièremogelijkheden in de wereld van gastvrijheid en hotelscholen.

Mocht je nog meer informatie nodig hebben, aarzel dan niet om het te vragen! 

Partners