Ontdek de Internationale Hoge Hotelscholen

Hoge Hotelscholen in het buitenland

Ook buiten Nederland zijn toonaangevende hotelscholen gevestigd. Als je geïnteresseerd bent in een carrière in de horeca en hospitality in het buiteland, ben je hier aan het juiste adres. Hier vind je een uitgebreide verzameling van enkele van de meest gerenommeerde hotelscholen over de hele wereld, die je de nodige kennis, vaardigheden en ervaring bieden om te gedijen in deze dynamische industrie. Of je nu droomt van het runnen van een vijfsterrenhotel, het beheer van een luxe resort, het beheren van restaurants of het organiseren van evenementen, deze hotelscholen bieden een breed scala aan opleidingen en programma’s die zijn ontworpen om jouw ambitie te ondersteunen. Van de bruisende steden in de Verenigde Staten tot de historische charme van Europa en de exotische bestemmingen in Azië, laten we je kennismaken met enkele van de top hotelscholen wereldwijd, die je de mogelijkheid bieden om te groeien en te excelleren in deze spannende industrie.

  Hotelscholen Belgie

  • Hotelschool Hasselt

  Hotelschool Hasselt is een vooraanstaande hotelschool in België die studenten een uitstekende basis biedt voor een carrière in de horeca. De school staat bekend om haar praktijkgerichte aanpak en sterke banden met de industrie. Voor meer informatie, bezoek hun website: Hotelschool Hasselt.

  • Hotelschool Ter Duinen

  Hotelschool Ter Duinen is een gerenommeerde hotelschool in België die studenten de kans biedt om hun talenten te ontwikkelen in de horeca. De school biedt een breed scala aan opleidingen en legt de nadruk op praktijkervaring en professionele vaardigheden. Bezoek hun website voor meer informatie: Hotelschool Ter Duinen.

  • Hotelschool ter Groene Poorte

  Hotelschool Ter Groene Poorte is een vooraanstaande hotelschool in België die een uitstekende reputatie heeft opgebouwd. De school biedt een breed scala aan opleidingen op het gebied van gastvrijheid en culinair management. Voor meer informatie, bezoek hun website: Hotelschool Ter Groene Poorte.

  Hotelscholen Duitsland

  • Hotelfachschule Emden

  Hotelfachschule Emden is een gerenommeerde hotelschool in Duitsland. Ze bieden praktijkgericht onderwijs en opleidingen op het gebied van hotelmanagement. De school heeft sterke banden met de industrie en legt de nadruk op professionele ontwikkeling. Bezoek hun website voor meer informatie: Hotelfachschule Emden.

  • Hotelfachschule Hamburg

  Hotelfachschule Hamburg is een bekende hotelschool in Duitsland, die studenten opleidt voor een succesvolle carrière in de horeca. De school biedt diverse opleidingen aan op het gebied van hotelmanagement en heeft een sterke focus op praktische vaardigheden. Voor meer informatie, bezoek hun website: Hotelfachschule Hamburg.

  • Hotelfachschule Heidelberg

  Hotelfachschule Heidelberg is een gerenommeerde hotelschool die gespecialiseerd is in hotelmanagement en gastvrijheid. De school biedt zowel bachelor- als masterprogramma’s aan en heeft een sterke reputatie opgebouwd in de branche. Bezoek hun website voor meer informatie: Hotelfachschule Heidelberg.

  Hotelscholen Zwitserland

  • DCT University Center Switzerland

  DCT University Center Switzerland is een internationale hotelschool gelegen in het prachtige Zwitserland. De school biedt een breed scala aan programma’s op het gebied van gastvrijheid, variërend van bachelor- tot doctoraatsniveau. Voor meer informatie, bezoek hun website: DCT University Center Switzerland.

  • Ecole Hôtelière Lausanne

  Ecole Hôtelière de Lausanne – Lausanne, Zwitserland: De Ecole Hôtelière de Lausanne (EHL) is een gerenommeerde hotelschool die bekend staat om zijn hoogwaardige onderwijs en uitgebreide netwerk in de horecabranche. De school biedt een breed scala aan programma’s op het gebied van gastvrijheid, waaronder bachelor- en masteropleidingen. Bezoek hun website voor meer informatie: Ecole Hôtelière de Lausanne.

  • Hotelfachschule Chur

  Hotelfachschule Chur is een gerenommeerde hotelschool in Zwitserland die bekend staat om haar uitstekende onderwijs op het gebied van hotelmanagement. De school biedt een verscheidenheid aan opleidingen aan en heeft sterke banden met de Zwitserse hotelsector. Bezoek hun website voor meer informatie: Hotelfachschule Chur.

  • Hotelfachschule Luzern

  Hotelfachschule Luzern is een toonaangevende hotelschool in Luzern, Zwitserland. De school biedt een uitgebreid scala aan programma’s op het gebied van hotelmanagement en gastvrijheid. Ze hebben een sterke reputatie opgebouwd vanwege hun hoogwaardige onderwijs en nauwe samenwerking met de horecabranche. Voor meer informatie, bezoek hun website: www.hotelfachschule-luzern.ch/.

  • Hotelfachschule Thun

  Hotelfachschule Thun is een gerenommeerde hotelschool gelegen in Thun, Zwitserland. De school staat bekend om zijn uitstekende opleiding en praktische ervaring in de horeca. Studenten krijgen de mogelijkheid om zich te specialiseren in verschillende aspecten van de hotelindustrie, zoals hotelmanagement, gastronomie en evenementenplanning. De school biedt een breed scala aan programma’s, variërend van korte cursussen tot volledige diploma’s. Voor meer informatie, kun je een bezoek brengen aan de website van Hotelfachschule Thun: Hotelfachschule Thun

  • Hotelschool Glion

  Hotelschool Glion, gevestigd in Glion-sur-Montreux, Zwitserland, is een toonaangevende internationale hotelschool die bekend staat om zijn uitmuntendheid in horecaonderwijs. De school biedt een breed scala aan programma’s op het gebied van hotelmanagement, evenementenmanagement en toerisme. Glion legt de nadruk op praktijkgericht leren en biedt studenten de mogelijkheid om waardevolle ervaring op te doen via stages bij gerenommeerde hotels over de hele wereld. Bezoek de website van Hotelschool Glion voor meer informatie: Hotelschool Glion.

  •  Hotelschool Les Roches 

  Hotelschool Les Roches is een gerenommeerde internationale hotelschool met campussen in Zwitserland, Spanje, China en de Verenigde Staten. De school biedt een breed scala aan programma’s op het gebied van gastvrijheid, hotelmanagement en toerisme. Les Roches staat bekend om zijn multiculturele leeromgeving en zijn sterke banden met de horeca-industrie. Studenten hebben toegang tot uitstekende faciliteiten en kunnen profiteren van waardevolle stage- en carrièremogelijkheden. Bezoek de website van Hotelschool Les Roches voor meer informatie: Hotelschool Les Roches

  • Hotelschool Neuchâtel

  Hotelschool Neuchâtel, gelegen in Neuchâtel, Zwitserland, is een vooraanstaande hotelschool die studenten voorbereidt op een carrière in de horeca en het hotelmanagement. De school biedt een uitgebreid scala aan programma’s, variërend van korte cursussen tot bachelor- en masteropleidingen. Hotelschool Neuchâtel legt de nadruk op praktisch onderwijs en biedt studenten de mogelijkheid om vaardigheden en kennis op te doen in een echt hotelomgeving. Voor meer informatie, kun je een bezoek brengen aan de website van Hotelschool Neuchâtel: Hotelschool Neuchâtel.

  Hotelscholen Spanje

  • Les Roches Marbella

  Les Roches Marbella is een toonaangevende internationale hoge hotelschool gelegen in Marbella, Spanje. De school biedt een breed scala aan opleidingen op het gebied van gastvrijheid, waaronder een bachelor’s degree in International Hotel Management. Les Roches Marbella staat bekend om zijn academische excellentie en uitgebreide praktijkgerichte benadering van onderwijs. Studenten krijgen de kans om stage te lopen bij toonaangevende hotels en resorts over de hele wereld, waardoor ze waardevolle praktijkervaring opdoen. Voor meer informatie, bezoek de officiële website van Les Roches Marbella: Les Roches Marbella.

  Hotelscholen Australie

  • Blue Mountains Hotelschool

  De Blue Mountains Hotelschool is een prestigieuze hotelschool in Australië, gelegen in de prachtige Blue Mountains-regio. De school biedt een breed scala aan programma’s op het gebied van gastvrijheid en horeca, waaronder bachelor- en masteropleidingen. Studenten krijgen de kans om praktische ervaring op te doen in de nabijgelegen Blue Mountains International Hotel Management School, die deel uitmaakt van de hotelschool. De Blue Mountains Hotelschool heeft sterke banden met de horeca-industrie en biedt uitstekende mogelijkheden voor stages en werkervaring. Voor meer informatie, bezoek de website van Blue Mountains Hotelschool: Blue Mountains Hotelschool.

  • Int. College of Hotel Management

  Het International College of Hotel Management (ICHM) bevindt zich in Adelaide, Australië, en is een gerenommeerde hotelschool die zich richt op het voorbereiden van studenten op leidinggevende functies in de horeca. ICHM biedt een bacheloropleiding in International Hotel Management, die studenten voorziet van een sterke basis in zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden. Het curriculum omvat vakken als hoteloperaties, financieel management, marketing en evenementenbeheer. Studenten profiteren van de praktijkervaring die ze opdoen tijdens stageperiodes bij gerenommeerde internationale hotels.

  Voor meer informatie, bezoek de website van het International College of Hotel Management: International College of Hotel Management.

  • Le Cordon Bleu Sydney

  Le Cordon Bleu is een wereldberoemde culinaire school met vestigingen over de hele wereld. De campus in Sydney, Australië, biedt diverse programma’s op het gebied van gastronomie, patisserie, wijnen en management. Als student van Le Cordon Bleu Sydney profiteer je van de expertise en ervaring van gerenommeerde chef-koks en docenten. De school biedt state-of-the-art faciliteiten, praktijkgerichte training en een breed scala aan culinaire mogelijkheden. Na het voltooien van hun studie hebben studenten van Le Cordon Bleu Sydney uitstekende carrièremogelijkheden in de culinaire wereld.

  Voor meer informatie, bezoek de website van Le Cordon Bleu Sydney: Le Cordon Bleu Sydney.

  Hotelscholen Zuid Amerika

  • Aruba Hotel School Aruba

  De Aruba Hotel School, ook wel bekend als AHATA, is een prestigieuze hotelschool gelegen op het prachtige eiland Aruba. De school biedt een breed scala aan opleidingen en programma’s op het gebied van gastvrijheid en hotelmanagement. De studenten krijgen de kans om te leren in een multiculturele omgeving die rijk is aan zowel Caribische als internationale invloeden. Voor meer informatie, bezoek de website van de Aruba Hotel School.

  • Columbia Hospitality Man. School Peru

  De Columbia Hospitality Management School, gevestigd in Peru, is een gerenommeerde instelling die gespecialiseerd is in hotelmanagement en gastvrijheid. De school biedt uitgebreide programma’s die studenten voorbereiden op een carrière in de internationale horeca-industrie. Met hoogwaardige faciliteiten en ervaren docenten streeft de Columbia Hospitality Management School ernaar studenten praktische kennis en vaardigheden bij te brengen. Voor meer informatie, bezoek de website van de Columbia Hospitality Management School.

  • Escuela Superior de Hotelería Argentinie

  De Escuela Superior de Hotelería, gelegen in Argentinië, is een vooraanstaande hotelschool in Latijns-Amerika. De school biedt een breed scala aan opleidingen en specialisaties op het gebied van gastvrijheid, waaronder hotelmanagement, toerisme en gastronomie. De studenten profiteren van moderne faciliteiten en een praktijkgerichte benadering van het onderwijs. Voor meer informatie, bezoek de website van de Escuela Superior de Hotelería.

  • Facultad Argentinie

  De Facultad de Turismo, gevestigd in Argentinië, is een gerenommeerde faculteit die gespecialiseerd is in toerisme en hotelmanagement. De faculteit biedt diverse bachelor- en masteropleidingen aan die studenten voorbereiden op een dynamische carrière in de gastvrijheidssector. Met ervaren docenten en sterke banden met de industrie, streeft de Facultad de Turismo ernaar om studenten een uitgebreide opleiding te bieden. Voor meer informatie, bezoek de website van de Facultad de Turismo.

  • Universidad Simón Bolívar Venezuela

  De Universidad Simón Bolívar, gelegen in Venezuela, biedt een breed scala aan opleidingen op het gebied van hotelmanagement, toerisme en gastvrijheid. De universiteit legt de nadruk op zowel theoretisch als praktisch leren, waarbij studenten worden uitgerust met de vaardigheden die nodig zijn om succesvolle professionals te worden in de horeca-industrie. Voor meer informatie, bezoek de website van de Universidad Simón Bolívar.

  • University Of The West Indies Trinidad and Tobago

  De University of the West Indies (UWI) is een vooraanstaande universiteit in het Caribisch gebied en biedt een uitstekende hotelschoolervaring in Trinidad en Tobago. Met een focus op gastvrijheid, toerisme en culinaire kunsten, biedt de UWI studenten een uitgebreide en gevarieerde academische omgeving. Website: University of the West Indies.

  Hotelscholen USA

  • California Culinary Academy San Francisco

  De California Culinary Academy in San Francisco is een gerenommeerde hotelschool die zich richt op culinaire kunsten en hospitality management. De school biedt een breed scala aan programma’s en cursussen, variërend van culinair onderwijs tot restaurantmanagement. Studenten krijgen de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen in de bruisende culinaire scene van San Francisco, die bekend staat om zijn innovatieve keuken en gastronomische cultuur. Voor meer informatie kun je terecht op de website van de California Culinary Academy San Francisco.

  Cornell School of Hotel Administration – Ithaca, New York, Verenigde Staten: De Cornell School of Hotel Administration is wereldwijd bekend als een toonaangevende hotelschool. Ze bieden een breed scala aan programma’s op het gebied van hospitality management. De school heeft een uitstekende reputatie en staat bekend om zijn academische excellentie en sterke banden met de industrie. Voor meer informatie, bezoek hun website: Cornell School of Hotel Administration.

  • Florida International University

  Florida International University (FIU) biedt een breed scala aan programma’s op het gebied van hospitality management. De Chaplin School of Hospitality & Tourism Management van FIU is een van de grootste en meest gerenommeerde hospitality schools in de Verenigde Staten. De school biedt zowel undergraduate als graduate programma’s aan en legt de nadruk op praktische ervaring en leiderschapstraining. Studenten profiteren van de nabijheid van Miami, een bruisende stad met een diverse horecasector en talloze mogelijkheden voor stages en netwerken. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Florida International University – Chaplin School of Hospitality & Tourism Management.