Hoge Hotelschool Utrecht

Over

Hoge Hotelschool Utrecht – Tio biedt een uitstekende HBO-opleiding Hotel- en Eventmanagement waarbij de focus ligt op de ontwikkeling van professionele en persoonlijke vaardigheden. Studenten leren niet alleen alles over de hotellerie en eventbranche, maar worden ook getraind in leiderschap, communicatie en ondernemerschap. De opleiding is praktijkgericht en studenten krijgen les van ervaren docenten uit het bedrijfsleven. Na het behalen van het diploma zijn er diverse carrièremogelijkheden binnen de hospitality- en eventindustrie.

Contact

Heb je nog vragen over de opleidingen of de open dag van Hoge Hotelschool Utrecht – Tio? Neem dan contact op via onderstaande gegevens:

Adres: Bemuurde Weerd O.Z. 4, 3514 AN Utrecht

Telefoonnummer: 030- 231 73 03

E-mailadres: utrecht@tio.nl

Daarnaast kun je ook het contactformulier op de website invullen voor meer informatie.

HBO Hotel- en Hospitality management

Hoge Hotelschool Utrecht – Tio biedt een versnelde HBO-opleiding Hotel- en Hospitality management aan die je voorbereidt op een succesvolle carrière in de hospitalitybranche. In deze opleiding ontwikkel je de kennis en vaardigheden die nodig zijn om uit te blinken in de hotel- en hospitalitysector. Je leert hoe je gasten een onvergetelijke ervaring kunt bieden en hoe je een hotel of horecaonderneming succesvol kunt managen. Met een diploma van Tio ben je goed voorbereid op de arbeidsmarkt en heb je de vaardigheden die nodig zijn om een geweldige carrière in de hospitalitybranche te beginnen.

Studieprogramma

De opleiding Hotel- en Hospitality management aan Hoge Hotelschool Utrecht – Tio is een praktijkgerichte opleiding die je voorbereidt op de dagelijkse praktijk in de hospitalitybranche. Naast vakken als bedrijfskunde, marketing en communicatie, leer je ook over onderwerpen als gastvrijheid, sales, facility management en service excellence. Je krijgt de kans om aan de slag te gaan met echte projecten en je leert van docenten die zelf jarenlange ervaring hebben in de hotel- en hospitalitysector. Tijdens de opleiding volg je ook stages en loop je mee met professionals uit de sector.

Carrièremogelijkheden

Na het behalen van je diploma in Hotel- en Hospitality management aan Hoge Hotelschool Utrecht – Tio, heb je uitstekende carrièremogelijkheden in de hospitalitybranche. Je kunt aan de slag als hotelmanager, salesmanager, marketingmanager, eventmanager, cateringmanager, floor supervisor en nog veel meer. De meeste afgestudeerden gaan aan de slag in de hotel- en hospitalitybranche, maar je kunt ook aan de slag in de evenementenindustrie, de toeristische sector, de luchtvaartindustrie en andere gerelateerde sectoren.

Studeren aan Hoge Hotelschool Utrecht – Tio

Studeren aan Hoge Hotelschool Utrecht – Tio betekent dat je les krijgt van ervaren docenten uit de sector en dat je de kans krijgt om stages te lopen bij gerenommeerde hotels en horecaondernemingen. Je kunt ook deelnemen aan verschillende evenementen en activiteiten die georganiseerd worden door de school en deel uitmaken van een community van studenten die dezelfde passie delen voor de hospitalitybranche.

Open dagen

Wil je meer weten over de opleiding Hotel- en Hospitality management aan Hoge Hotelschool Utrecht – Tio en de campus in Utrecht bezoeken? Bezoek dan een van onze open dagen. Hier kun je kennismaken met de school, docenten en studenten, en al je vragen stellen over de opleiding en het studentenleven. Bekijk voor meer informatie over de open dagen en het aanmelden daarvoor de volgende link: https://www.tio.nl/opendagen/utrecht.