Hoge Hotelschool Rotterdam

Over

De HBO-opleiding Hotel- en Eventmanagement aan Tio Rotterdam biedt studenten de kans om zich te ontwikkelen tot professionele managers in de gastvrijheids- en evenementenbranche. De opleiding omvat een breed scala aan vakken, waaronder marketing, bedrijfskunde, communicatie en evenementenmanagement, met een sterke focus op praktische ervaring. Studenten hebben de mogelijkheid om stage te lopen bij gerenommeerde bedrijven in binnen- en buitenland en worden begeleid door docenten met jarenlange ervaring in het werkveld. Na het afronden van de opleiding hebben studenten een stevige basis voor een carrière in de hotel- en evenementenindustrie.

Contact

Wil je meer informatie over de opleiding of de school? Neem dan contact op met Hotelschool Tio Rotterdam:

Telefoon: 010 – 310 00 80

E-mail: rotterdam@tio.nl

Adres: Weena 699, 3013 AM Rotterdam

Ontdek de wereld van gastvrijheid bij Hotelschool Tio Rotterdam

Ben jij op zoek naar een carrière in de gastvrijheidsindustrie? Hotelschool Tio Rotterdam biedt je een uitstekende opleiding met praktijkgerichte lessen en de mogelijkheid om ervaring op te doen bij topbedrijven in de branche.

Studeren bij TIO is anders dan studeren aan andere onderwijsinstellingen. De opleiding is kleinschalig en praktijkgericht, met de nadruk op persoonlijke begeleiding en coaching. Studenten werken aan real-life projecten en cases en krijgen de kans om deel te nemen aan evenementen en wedstrijden. Docenten zijn ervaren professionals uit de industrie en zorgen ervoor dat studenten relevantie ervaringen opdoen en zich voorbereiden op de praktijk.

Hotelmanagement in Rotterdam

Tijdens de hotelmanagement opleiding bij Hotelschool Tio Rotterdam leer je alles over gastvrijheid, leidinggeven en het runnen van een succesvolle horecaonderneming. Naast vakken als marketing, financiën, recht en bedrijfseconomie leer je hoe je de perfecte gastervaring creëert en hoe je een team van medewerkers aanstuurt. TIO Hotel- en Eventmanagement biedt een versnelde HBO-opleiding in hotel- en evenementenbeheer aan. De opleiding is gericht op het ontwikkelen van leidinggevende vaardigheden in de horeca- en evenementenindustrie. Studenten leren over bedrijfsvoering, marketing, financieel beheer en operations management en hoe dit toegepast kan worden in een dynamische omgeving. De versnelde opleiding duurt 3 jaar en biedt studenten de kans om de branche te verkennen door middel van stages en projecten.

Wereldwijde carrière mogelijkheden

Met een diploma van Hotelschool Tio Rotterdam heb je de wereld aan je voeten. Je kunt aan de slag in de hotelbranche, evenementenindustrie of een andere tak van de gastvrijheidsindustrie. De hotelschool heeft een uitgebreid netwerk van stage- en werkgevers, waardoor je als student de kans krijgt om ervaring op te doen bij topbedrijven in de branche. Na het behalen van het diploma hebben studenten de vaardigheden en kennis die nodig zijn om een ​​verscheidenheid aan functies in de hospitality- en evenementenbranche te bekleden. Denk aan functies als evenementmanager, hotelmanager, marketingmanager, operations manager, en meer.

Ervaar het zelf

Wil je zelf ervaren hoe het is om te studeren aan Hotelschool Tio Rotterdam? Meld je dan aan voor een open dag of een proefstudeerdag en ontdek of deze opleiding bij jou past.

Open dagen Tio Rotterdam

Wil je kennismaken met Tio Rotterdam en ontdekken welke opleiding het beste bij jou past? Bezoek dan een van de open dagen op onze vestiging in Rotterdam. Tijdens de open dag kun je rondkijken, vragen stellen aan studenten en docenten en proefcolleges volgen.

Wanneer zijn de open dagen?

De open dagen van Tio Rotterdam vinden plaats op de volgende data:

  • Zaterdag 26 november 2022 – 11.00 tot 15.00 uur
  • Zaterdag 4 februari 2023 – 11.00 tot 15.00 uur
  • Zaterdag 8 april 2023 – 11.00 tot 15.00 uur

Aanmelden voor de open dag

Je kunt je aanmelden voor de open dag via het aanmeldformulier op onze website. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met verdere informatie.

Locatie

De open dagen vinden plaats op onze vestiging in Rotterdam:

  • Tio Rotterdam: Wijnhaven 107, 3011 WN Rotterdam

We hopen je snel te zien op een van onze open dagen in Rotterdam!