Hoge Hotelschool Rotterdam

Over

EuroCollege Rotterdam biedt een versnelde HBO-opleiding International Hotel & Hospitality Management aan, waarbij je wordt opgeleid tot een succesvolle hotelmanager met kennis van hotellerie en horeca. Naast algemene vakken leer je alles wat te maken heeft met strategisch hotelmanagement, restaurant etiquette, sociale hygiëne, facility management en food & beverage. EuroCollege Rotterdam coacht jou persoonlijk en werkt met duidelijke regels en structuur om de juiste mindset te ontwikkelen. Een senior project, reizen naar het buitenland en stage lopen in Europa, China of Thailand maken jou een internationale hotel professional.

Contact

EuroCollege Rotterdam

Westblaak 139 / 5 hoog
3012KJ Rotterdam

010 – 478 01 29
info@eurocollege.nl

Hoge Hotelschool EuroCollege Rotterdam: versnelde opleiding International Hotel & Hospitality Management

Ben jij op zoek naar een versnelde HBO opleiding in International Hotel & Hospitality Management? Dan is EuroCollege Rotterdam de perfecte keuze voor jou! Tijdens deze driejarige opleiding ontwikkel je de mentaliteit die je nodig hebt om een succesvolle hotelmanager te worden en leer je alles wat met hotellerie en horeca te maken heeft. Van strategisch hotelmanagement tot sociale hygiëne en van sales tot communicatie, je krijgt alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om een top hospitality professional te worden.

Studeren aan de Internationale Hogere Hotelschool in Rotterdam

EuroCollege Rotterdam leidt studenten op tot hospitality professionals met een brede kennis en ervaring op internationaal niveau. Naast de algemene vakken zoals bedrijfskunde en online marketing, leer je alles over hotellerie en horeca. Door te werken aan échte projecten en samen te werken met gemotiveerde medestudenten, leer je uit de praktijk. En je docenten komen rechtstreeks uit het bedrijfsleven, waardoor je leert van ervaringsdeskundigen.

Carrièremogelijkheden na de opleiding

Met het diploma International Hotel & Hospitality Management op zak kun je aan de slag in verschillende functies in de hotelbranche of horeca, zoals hotelmanager, sales manager, food & beverage manager, marketingmanager, floor supervisor, restaurantmanager of cateringmanager. Het overgrote deel van de hotelstudenten gaat werken in het buitenland.

EuroCollege Rotterdam: anders studeren

Bij EuroCollege Rotterdam weten we dat motivatie en focus nodig zijn voor succes. Daarom kennen én coachen wij jou en werken we met duidelijke regels en structuur, zodat jij de juiste mindset ontwikkelt. Naast alle lessen, tentamens en opdrachten start je in het tweede jaar met een senior project. Tijdens dit project krijg je de kans om de wereld te ontdekken en te leren over andere culturen door stage te lopen in Europa, China of Thailand. Zo maken wij van jou een internationale hotel professional.

Open dagen MBO & HBO opleidingen

Regelmatig organiseert EuroCollege Open dagen. Je krijgt hier een betere indruk van de opleiding en je kunt al je vragen kwijt. Meer weten?
Schrijf je in voor een open dag, we zien je graag verschijnen!

BEZOEK EEN OPEN DAG