Hoge Hotelschool Leeuwarden - NHL StendenBen jij klaar om nieuwe talenten te ontwikkelen, nieuwe mensen te ontmoeten en andere werelden te ontdekken? 

Hotel Management School NHL Stenden daagt je uit om je grenzen te verleggen.

Je kunt alle kanten op

We laten je kennismaken met alle kanten van een managementfunctie. Vanaf dag 1 werk je aan actuele vraagstukken van hospitality bedrijven. Je werkt in kleine groepen en ontwikkelt vaardigheden als leidinggeven, samenwerken, onderzoeken en presenteren. Tijdens de opleiding ga je aan de slag in ons eigen viersterren Notiz Hotel, restaurants, congresfaciliteiten en evenementenbureau.

Zo ontdek jij of je meer richting HR, marketing, events, ondernemerschap of de financiële kant op wilt. Met deze opleiding op zak kun je alle kanten op!

Letterlijk je grenzen verleggen? In je derde jaar kies jij twee van de vele keuzeminoren en kun je een half jaar studeren in het buitenland op een of twee van onze Grand Tour locaties in Zuid-Afrika, Thailand, Italië of op Bali of Aruba. Het laatste jaar is je betaalde managementstage in binnen- of buitenland en werk je aan je afstudeerscriptie.

Werelds

We bieden meerdere hbo Hotel Management programma’s aan: de Associate degree (2-jarige opleiding), de Bachelor degree (4-jarige opleiding), de Bachelor vwo track (3-jarige opleiding) en de Bachelor MOH-track (3-3,5 jarige opleiding voor middelbare hotelschool studenten). Na je bachelor kun je onze 1-jarige master opleiding (MA) Master in International Hospitality and Service Management volgen. De opleidingen zijn Engelstalig; jouw medestudenten komen niet alleen uit Nederland maar vanuit de hele wereld!

Onze studenten en docenten vertellen je graag meer tijdens de vele open dagen die wij organiseren op onze locaties in Leeuwarden en Emmen: www.nhlstenden.com/hotelmanagementschool. Je bent van harte welkom!

Genoeg redenen om voor Hotel Management School NHL Stenden te kiezen

  • Je wordt opgeleid voor management- en adviesfuncties in bedrijven zoals hotels, restaurants, recreatieparken, congrescentra en luchtvaartmaatschappijen: in gastvrijheid en dienstverlening;
  • Je werkt aan echte vraagstukken van bedrijven;
  • Je kunt een deel van je opleiding doen in het buitenland;
  • Je doet veel praktijkervaring op tot managementniveau;
  • Je woont niet op campus, maar waar jij wilt.

Real World Learning

Vanwege de sterke link met het werkveld is de opleiding door de NVAO geaccrediteerd met het speciale kenmerk ‘Real World Learning’.

Contact

Rengerslaan 8, Leeuwarden

Telefoon
088-9917000

Email
studentinfo@nhlstenden.com

Website
https://www.nhlstenden.com/hotelmanagementschool