Hoge Hotelschool Amsterdam – Tio

TIO-Hoge-Hotelschool-Amsterdam.jpgHotelschool Amsterdam heeft het allemaal. Je kunt een hbo hotel opleiding en een mbo hotel opleiding volgen aan de hotelschool Amsterdam. Op slechts 2 minuten lopen van station Amsterdam Sloterdijk vind je de hogere hotelschool van Amsterdam waar je wordt opgeleid tot hotelmanager en evenementenmanager.

Hotel- en Eventmanagement (HEM) biedt je het beste van twee werelden: de klassieke hogere hotelschool in combinatie met eventmanagement. Hospitality is hot! Welkom in de wereld van tophotels en sterrenrestaurants. En van festivals, sportevenementen en congressen.

Hospitality carriere iets voor jou?

Word jij manager van een groot hotel in het buitenland? Of een expert in het organiseren van internationale events? Om een verblijf of event tot een succes te maken, moet je je kunnen verplaatsen in de gast. Hospitality draait immers om het creëren van beleving. Ook worden er hoge eisen gesteld aan je capaciteiten op het gebied van management, organisatie en e-commerce. Je hebt vakkennis, overzicht en een goed gevoel voor business nodig. De opleiding Hotel- en Eventmanagement is daarbij de eerste stap.

Hoge Hotelschool in 3 of 4 jaar

De opleiding Hotel- en Eventmanagement leidt in drie of vier jaar op voor het beroepscompetentieprofiel Hoger Hotelonderwijs (CROHO-nummer: 34118). Met het HEM-diploma mag je de internationaal erkende titel Bachelor of Business Administration (BBA) voeren. Met een mbo-hotelschool (MHS) diploma kun je deze opleiding zelfs in slechts twee jaar afronden.